Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 21 to 40 of 89

Thread: AV Arcade Pro 5.4 released

  1. #21
    License owner
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    82

    Default

    Quote Originally Posted by gamergrl View Post
    Use the instructions for upgrade from 5.2+ - worked sweet as a nut for me (I think, still checking!)

    Editing to add: The only issue I can see is that none of my games are listed in the "games" section in admin... they are still all showing in the site though. Have I done something wrong or is this an "issue"?

    Oops - think I just repeated what D.majcik was saying there Sorry.
    I got this too! Andy fix it :P

  2. #22
    License owner
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Ireland
    Posts
    47

    Default

    Additional issue - the Feeds are empty - even after requesting new updates from the feed - no old updates and no new ones listed

  3. #23
    License owner
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    81

    Default

    Quote Originally Posted by gamergrl View Post
    Additional issue - the Feeds are empty - even after requesting new updates from the feed - no old updates and no new ones listed
    same here + the edit game link lead to empty pages

  4. #24
    License owner
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    On planet Earth
    Posts
    61

    Default

    upgraded

    the only issue for me is the categories menu separator is broken


    the separator " - " is in the right

    and there is new and old phrases are not added to the lang file
    "Share on social sites and earn points:"
    "Your unique referral url:"
    "Search the site "
    Last edited by The UNiQue; 06-07-2011 at 04:44 PM.

  5. #25

    Default

    On the home page are not showing the game at random.

  6. #26
    License owner
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    82

    Default

    Quote Originally Posted by D.majcik View Post
    On the home page are not showing the game at random.
    confirmed here aswell

  7. #27
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    8,717

    Default

    Sounds like there are a few issues, I'll be working on fixing them straight away tomorrow so there's time for them to be collected up.

    If you're not getting any games in the manage games or feeds, please send me your mysql & AV Arcade admin details so I can find out why.

    This is why more people need to help me beta test.

  8. #28
    License owner
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    82

    Default

    btw i'm getting alot of this on my error_log


    [07-Jun-2011 12:27:37] PHP Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xxxxx/public_html/includes/update_users_online.php on line 6
    [07-Jun-2011 12:27:37] PHP Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xxxxx/public_html/includes/update_users_online.php on line 6
    [07-Jun-2011 12:27:40] PHP Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xxxxx/public_html/includes/update_users_online.php on line 6
    [07-Jun-2011 12:27:44] PHP Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xxxxx/public_html/includes/update_users_online.php on line 6
    [07-Jun-2011 12:27:44] PHP Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xxxxx/public_html/includes/update_users_online.php on line 6
    [07-Jun-2011 12:27:45] PHP Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xxxxx/public_html/includes/update_users_online.php on line 6
    [07-Jun-2011 12:27:46] PHP Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xxxxx/public_html/includes/update_users_online.php on line 6
    [07-Jun-2011 12:28:00] PHP Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xxxxx/public_html/includes/update_users_online.php on line 6
    [07-Jun-2011 12:28:09] PHP Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/xxxxx/public_html/includes/update_users_online.php on line 6

  9. #29
    License owner
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    31

    Default

    well i updated from 5.3 and got this when trying to install

    Code:
    Error on sql 3: Duplicate column name 'seo_url'

  10. #30
    License owner
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    82

    Default

    Andy there are two lines with this on .htaccess

    RewriteRule ^messages index.php?task=messages [L]

    Is this intended to be like that?


    @other issue
    RSS still messed up
    http://inovajogos.com/rss.php
    Last edited by Puncker; 06-07-2011 at 05:18 PM.

  11. #31
    License owner
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Germany
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by gamergrl View Post
    Use the instructions for upgrade from 5.2+ - worked sweet as a nut for me (I think, still checking!)

    Editing to add: The only issue I can see is that none of my games are listed in the "games" section in admin... they are still all showing in the site though. Have I done something wrong or is this an "issue"?

    Oops - think I just repeated what D.majcik was saying there Sorry.
    I also have this Problem!

  12. #32
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    8,717

    Default

    Quote Originally Posted by pritesh101 View Post
    well i updated from 5.3 and got this when trying to install

    Code:
    Error on sql 3: Duplicate column name 'seo_url'
    Did you try installing once and get an error then try running again, because I don't see how that error can come up unless you tried installing already

    Puncker - Did you run /install ?

  13. #33
    License owner
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    82

    Default

    yes I did and this stopped perhaps and I tried editing .htaccess to change 'profile' to 'perfil' but I can't get it to work, can you help me on doing this properly?

  14. #34
    License owner
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Ireland
    Posts
    47

    Default

    Quote Originally Posted by Andy View Post
    Sounds like there are a few issues, I'll be working on fixing them straight away tomorrow so there's time for them to be collected up.

    If you're not getting any games in the manage games or feeds, please send me your mysql & AV Arcade admin details so I can find out why.

    This is why more people need to help me beta test.
    I've sent you a PM with the details you need. Thanks for all your help, much appreciated.

  15. #35
    License owner
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    233

    Default

    When i click games in the admin panel nothing loads up, so i cant edit or delete games from the admin panel

    Downgraded back to 5.3.3 till bugs are sorted.

    My site is screwed now, no games load.

    404 - Page not found
    Sorry, we couldn't find anything at the url you entered. The page may have been previously existed but is no longer active.

    On every game.

    HEEEEEELLPPPP.

    Fixed by upping my old includes folder.
    Last edited by docster619; 06-07-2011 at 06:27 PM.

  16. #36
    License owner
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,342

    Default

    Don't act so pissed off everyone - you should've beta tested the version PRIOR to release. That's what that stage is for. *sigh*
    --> TazGames Arcade

    Need a custom MOD for AVA or WSS? PM me!

  17. #37
    License owner
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    82

    Default

    LOL, suddenly the games and game feeds started to work again o.O but still the games on the main page still don't sort on random and the rss still f*cked up and Andy I need you to answer me one thing:

    1. Where to upload the ckeditor and how to activate him?
    Last edited by Puncker; 06-07-2011 at 06:52 PM.

  18. #38
    License owner
    Join Date
    May 2011
    Posts
    185

    Default

    Quote Originally Posted by Andy View Post
    What does it do, just ask for the license key over and over? If you check your ava_settings table in the database can you see your license in there?
    I sent you a PM

  19. #39
    License owner
    Join Date
    May 2011
    Posts
    185

    Default

    Nvm figured it out.

    I have nothing showing up under users, feeds or games.

  20. #40
    License owner
    Join Date
    May 2010
    Posts
    214

    Default

    What SEO mode Are you guys using, intrest more than anything

    Im using the %.4 Localy with 0 of the problems mentiond above X___x
    Boredom Busing Games
    Our Games Feed !
    Did my post help ? All of my projects are funded by donations, why not help out ! [donate]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •