Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 39 of 39

Thread: AVCMS 1.0.9 Released

  1. #21

    Default

    Quote Originally Posted by Andy View Post
    Could you link me to a broken game and set me up with admin access on your site? Have you modified many templates on your site?

    Andy
    Oh, okok xD

    I needed to reset a template in the admin panel

  2. #22
    License owner
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by Andy View Post
    Would somebody who's unregistered voting doesn't work please send me their site URL and set me up with an admin account on their site? Thanks.
    Andy,

    For me work, and in new instalations https, work fine, i need to see what happend, but it ok all.

  3. #23
    License owner
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    257

    Default

    send it my site account to check the voting thing

  4. #24
    License owner
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    165

    Default

    500
    Controller "Videos::VideosController:layVideoAction" for URI "/film/bajki-po-polsku-nie-wolno-nam-zasnac-odcinek-10-seria-bali" is not callable.
    ← Go To Homepage
    AVCMS Tapety Na Pulpit , my responsive ;-) AVS FREE COMPUTER GAMES

  5. #25
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

    Default

    Quote Originally Posted by lkow77 View Post
    500
    Controller "Videos::VideosController:layVideoAction" for URI "/film/bajki-po-polsku-nie-wolno-nam-zasnac-odcinek-10-seria-bali" is not callable.
    ← Go To Homepage
    You'll need to change your modified URL to call "watchVideoAction" instead of "playVideoAction"
    Wherever possible, please use the forum to ask for support rather than sending me a PM
    I help where I can with code changes/modification but overall: if the script doesn't do something you want it to do, please suggest it for a future update.

  6. #26
    License owner
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    165

    Default

    ok, thx. Now it works.
    AVCMS Tapety Na Pulpit , my responsive ;-) AVS FREE COMPUTER GAMES

  7. #27
    License owner
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    55

    Default

    Found an issue that was causing the voting to fail for me, I had a jscript that required jquery 1.4.2, when I removed the call for this version the voting started working as it should, didn't even have to clear the cache, (though I did afterwards to be sure).
    Got Game? Get Some At GameCine.com
    Movies & TV For FREE ValliantTv.com
    Add Our Roku Channel ValliantTv Roku Player

  8. #28
    License owner
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    California USA
    Posts
    381

    Default

    Hi Andy,
    I have a few situations with the registration page, and the templates .. My host spent the lat couple days trying to find the problem and could not. Here are the symptoms:

    registration and sign in takes about 2 times to work...what I mean is the password.. there have been many trying to register that gave up...

    Template configurations such as link color or box size do not write from FTP to the template nor does it write from Cpanel. Changes have to be made directly on the templates to show on the site..
    This is the newest version 1.0.9 on a fresh install and new database. I have it installed for about a week...

    Here is the error_log
    error_log.zip

    My site is
    http://www.roseweb.net
    Last edited by Starnova; 11-02-2016 at 06:33 PM.
    Rose Entertainment
    Your Source for Family Fun
    http://www.roseweb.net

  9. #29

    Default

    Quote Originally Posted by Starnova View Post
    Hi Andy,
    I have a few situations with the registration page, and the templates .. My host spent the lat couple days trying to find the problem and could not. Here are the symptoms:

    registration and sign in takes about 2 times to work...what I mean is the password.. there have been many trying to register that gave up...

    Template configurations such as link color or box size do not write from FTP to the template nor does it write from Cpanel. Changes have to be made directly on the templates to show on the site..
    This is the newest version 1.0.9 on a fresh install and new database. I have it installed for about a week...

    Here is the error_log
    error_log.zip

    My site is
    http://www.roseweb.net
    About the templates... Do you edit them (FTP) in debug mode? Or do you regenerate assets and clean cache after make the changes?

  10. #30
    License owner
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    California USA
    Posts
    381

    Default

    I did all of that elsaylala. the funny thing is you can edit them directly on the site, but not on FTP or cpanel.. the changes show on the templates in both those areas but then not on roseweb.net.. The template I have up there now is an old one, the changes were made before, but on the other templates it does not talk to the web at all. the error log shows non match in vendor so I just don't know and neither does my fantastic( and I mean that I think the world of them ) host..

    Oh well I guess I will have to reinstall in a folder rather than directly on to the .com...
    Last edited by Starnova; 11-04-2016 at 07:56 PM.
    Rose Entertainment
    Your Source for Family Fun
    http://www.roseweb.net

  11. #31
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

    Default

    Hi,

    If you upload a replacement of the original template file in, say, src/AVCMS/Bundles/Wallpapers/resources/templates you won't see any changes if you overrode that template in the admin panel. When you override a template in the admin panel it places the template in the webmaster/resources/templates/Wallpapers and uses that instead (so that the original file isn't changed and can be reverted to). So make sure to edit those files instead.

    For you registration issue, I couldn't get that to come up myself. What happens when they submit the form? Is there any error or does the page just refresh without anything happening?

    Andy
    Wherever possible, please use the forum to ask for support rather than sending me a PM
    I help where I can with code changes/modification but overall: if the script doesn't do something you want it to do, please suggest it for a future update.

  12. #32
    License owner
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    California USA
    Posts
    381

    Default

    It refreshes without anything .. so yesterday after thinking what I could have done I decided to just reload and "upgrade" to make sure. Now I am retesting..Thank you Andy
    Rose Entertainment
    Your Source for Family Fun
    http://www.roseweb.net

  13. #33

  14. #34
    License owner
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    5

    Default

    I can't upgrade, I tried doing everything said in the readme but I get a blank page when I browse install.php (I deleted the installer_lock.txt).Capture du 2016-11-19 20:06:27.jpg

  15. #35
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    2

    Default

    I am having trouble to do a fresh installation, when I install the software is not adding tables to database. I don't know thy this is happening. I have tried several times but it seems the problem is with the setup.

  16. #36

    Default

    Great to see it, I hope to be fixed all bugs

  17. #37
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    1

    Default

    Thanks for your post! It is very useful for me. Thanks Andy! http://vinhomesgiangvohanoi.bravesites.com

  18. #38

    Default

    Thanks for all,Andy !

  19. #39

    Default

    really great post admin thanks for this.
    the best file sharing app for pc try to download and install it on your computer

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •