Results 1 to 3 of 3

Thread: Upload failed

  1. #1
    License owner
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    England
    Posts
    9

    Default Upload failed

    Hi All,
    I need your help please.

    I had av script 5.8 installed on my website. I've uploaded the avcms files as instructed. The installation went fine. The import of file was finished without errors. Then I've deleted my old files from the server except the games folder and moved all the file from site/avcms to the root file. The site is working, but with a few problems. I cannot login to admin, and none of the 2500 games from my previous server were transfered. Probably I have done something wrong. Please could someone help me. My website is samonlinegames com.
    Many thanks.

    Best regards
    Radu Sergiu
    Last edited by radu21m; 05-06-2015 at 10:03 AM.

  2. #2
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    8,717

    Default

    Hi,

    Can you send me your ftp details and I'll look into it.

    Andy
    Wherever possible, please use the forum to ask for support rather than sending me a PM
    I help where I can with code changes/modification but overall: if the script doesn't do something you want it to do, please suggest it for a future update.

  3. #3
    License owner
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    England
    Posts
    9

    Default

    Thanks for your help. It is working perfect now.

    Sergiu

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •