Results 1 to 9 of 9

Thread: Modify URL

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5

    Default Modify URL

    Hello,
    I have 5.8 version of AV Arcade and i have a problem with the url.

    There are sitename.com/category/game.html
    I want to be sitename.com/game.html without category!

    Could you help me?
    Thanks!

  2. #2
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,677

    Default

    I'm afraid there's no simple way to do that, but in version 6 it should be easier to do.
    Wherever possible, please use the forum to ask for support rather than sending me a PM
    I help where I can with code changes/modification but overall: if the script doesn't do something you want it to do, please suggest it for a future update.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5

    Default

    Hi Andy,

    I have a template which required the last version of av arcade and i really need to do it. Do you think i can do something?
    Thanks!

  4. #4
    License owner
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    33

    Default

    Quote Originally Posted by extreme View Post
    Hello,
    I have 5.8 version of AV Arcade and i have a problem with the url.

    There are sitename.com/category/game.html
    I want to be sitename.com/game.html without category!

    Could you help me?
    Thanks!
    I can do this for a small amount of money.
    why are there so many bugs - feel stupid for buying this script

  5. #5
    License owner
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    33

    Default

    Quote Originally Posted by extreme View Post
    Hi Andy,

    I have a template which required the last version of av arcade and i really need to do it. Do you think i can do something?
    Thanks!
    A template update is really not easy to do. Since version 5.x and 6.x is running a whole other structure.
    It would actually be a total remake.
    why are there so many bugs - feel stupid for buying this script

  6. #6
    License owner
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    33

    Default

    Quote Originally Posted by samsaly View Post
    My URL has been indexed by Google. But when we update the website, it automatically changed and lost all SEO date. How can I handle this problem?
    Thank you in advance
    Make sure you 301 redirect all the old links to the new once.
    And make sure that your website links to the new once on the site instead of the old once.

    Read more: http://www.searchenginepeople.com/bl...ange-urls.html
    why are there so many bugs - feel stupid for buying this script

  7. #7

  8. #8
    License owner
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    891

    Default

    Marktopper, why are you offering this guy help? he hasn't even submitted his license which means hes properly using a nulled copy!
    Professional Website Developer - Email veaseyy@outlook.com for any cheap custom work.

  9. #9

    Default

    thanks for the answers visit my aadhar card web for more info

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •