Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 41 to 60 of 91

Thread: AV Arcade 5.8 Released

  1. #41
    License owner
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    35

    Default

    I'm having problems also.
    Upgrading from 5.7 to 5.8 I get this also.
    "Error on sql 1: Table 'ava_sessions' already exists"

    Also I'm trying to install the Gamepack with no luck also.

    I'm wondering if I just reinstall everything, but then how do I install the gamepack?
    What would be best when I do have a lot of games installed....
    Last edited by Lon; 06-17-2014 at 08:15 PM.

  2. #42
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,680

    Default

    Hi,

    What happens when you go to your homepage, do you get any errors there?

    The error you're getting about ava_sessions means the installer has already been run at least once, so a partial upgrade has already been done.
    Wherever possible, please use the forum to ask for support rather than sending me a PM
    I help where I can with code changes/modification but overall: if the script doesn't do something you want it to do, please suggest it for a future update.

  3. #43
    License owner
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    35

    Default

    no it looks good.
    it looks like it is working.

    If it is OK then all I need is to get the Gamepack running.

    I un-zipped everything and uploaded them to the Games and images folders.

    I have a couple databases would the one that I need be "db.ava"?
    If it is I can go with it, I just can't remember what database I used.
    Last edited by Lon; 06-18-2014 at 04:11 AM.

  4. #44
    License owner
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    35

    Default

    I found it! The database was db_ava like I thought it might be so I uploaded the sql to it and it worked.
    I now have the Arcade updated to 5.8 and the Gamepack loaded and running.
    It all is working good, the error message through me off track.
    Thanks

  5. #45
    License owner
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    7

    Default

    Quote Originally Posted by michalakism View Post
    Andy, today a member of my site (profile Nikos) informed me that he can't see his favourite games. He manually searched some of his favourite games in order to mark them again as favourites, but he noticed that they were already marked as favourites, but not shown is his favourite games.

    P.S. He also marked a new game as favourite, and this was correctly shown in his favourites.

    After i informed the above problem:
    - i checked some other users to see if they had the same problem, but i didn't noticed something strange,
    - i pressed the recalculate url's button but nothing changed.

    Do you have an idea what is happening?

    Thanks

    www.games-explorer.com
    I have this problem too. When any game is unfavorited, all favorites disappear (but they are still marked as favorited if you visit the game page).

  6. #46
    License owner
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    istanbul
    Posts
    8

    Default

    its cool version

  7. #47
    License owner
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    11

    Default

    Quote Originally Posted by Walter67 View Post
    Ciao Andy,
    first i wish to say THANK YOU to update frequently your/our cms that is the best one. However, everything works fine except that the user avatar is not shown in the friend request email. I saw the code of the email, I realized that the path is repeated 2 times (for example: http://www.mysite.xx/uploads/avatars...ars/user-1.jpg). I tried to make a fresh install but this little problem still remains.

    Sergio

    I have same problem.

  8. #48
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,680

    Default

    Here is a fix for the friend request email avatar being broken, upload this copy of includes/ajax/manage_friends.php: http://drop.avscripts.net/Nywr
    Wherever possible, please use the forum to ask for support rather than sending me a PM
    I help where I can with code changes/modification but overall: if the script doesn't do something you want it to do, please suggest it for a future update.

  9. #49
    License owner
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    11

    Default

    Thanks Andy, now working.

  10. #50

    Default

    Quote Originally Posted by Lon View Post
    I'm having problems also.
    Upgrading from 5.7 to 5.8 I get this also.
    "Error on sql 1: Table 'ava_sessions' already exists"

    Also I'm trying to install the Gamepack with no luck also.

    I'm wondering if I just reinstall everything, but then how do I install the gamepack?
    What would be best when I do have a lot of games installed....
    same error

    AV Arcade: Upgrade from 5.7+
    Error on sql 1: Table 'ava_sessions' already exists

  11. #51

    Default

    Quote Originally Posted by sadeepa View Post
    same error

    AV Arcade: Upgrade from 5.7+
    Error on sql 1: Table 'ava_sessions' already exists
    Andy fix it so FAST

    Thank you ANDY

  12. #52
    License owner
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    29

    Default

    Why dont support send Email To All User, And Send Email Notice when Submited Games Is Acept, New Message...... ???

  13. #53
    License owner
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    233

    Default

    I wonder how many sites this last update has killed @ too scared to update. I just uploaded the admin and cant even login any more.

  14. #54
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,680

    Default

    Did you upload just the admin panel? Or try a full install that hasn't worked out?
    Wherever possible, please use the forum to ask for support rather than sending me a PM
    I help where I can with code changes/modification but overall: if the script doesn't do something you want it to do, please suggest it for a future update.

  15. #55
    License owner
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Miami | Palm Springs
    Posts
    22

    Default

    Excellent, thanks for the great service and support.

  16. #56
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1

    Default

    Hi Andy
    I have just install a new 5.8 with new database , it look ok but user can't register , what happen?

  17. #57
    License owner
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    7

    Default

    Quote Originally Posted by michalakism View Post
    Andy, today a member of my site (profile Nikos) informed me that he can't see his favourite games. He manually searched some of his favourite games in order to mark them again as favourites, but he noticed that they were already marked as favourites, but not shown is his favourite games.

    P.S. He also marked a new game as favourite, and this was correctly shown in his favourites.

    After i informed the above problem:
    - i checked some other users to see if they had the same problem, but i didn't noticed something strange,
    - i pressed the recalculate url's button but nothing changed.

    Do you have an idea what is happening?

    Thanks

    www.games-explorer.com
    Here's the fix. In includes/view_game/ajax/add_fav.php find

    PHP Code:
    $user_favs str_replace', ' $id''$row'favourites' ] ); 
    and add this line above

    PHP Code:
    $row mysql_fetch_arraymysql_query"SELECT favourites from ava_users WHERE id='$userid'" ) ); 
    Without this fix all of a user's favorites will be removed if they unfavorite a game.
    Last edited by Roman; 08-23-2014 at 08:41 PM.

  18. #58

    Default

    Hi

    I used version 5.7.5 and now upgraded to 5.8. After installation, when trying to register, it is not possible and displays the following error:

    Fatal error: Call to undefined function password_hash() in /home/storage/8/39/94/lw135215790450984854/public_html/register.php on line 104

    My registration page: http://www.jogosnota10.com.br/index.php?task=register

    Please could someone help?

  19. #59
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,680

    Default

    AV Arcade 5.8 requires PHP 5.3.7 or above, so you'll need to upgrade your PHP installation.
    Wherever possible, please use the forum to ask for support rather than sending me a PM
    I help where I can with code changes/modification but overall: if the script doesn't do something you want it to do, please suggest it for a future update.

  20. #60
    License owner
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    1

    Default

    Hello,
    how to disable password bcrypt? (I only want MD5)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •