Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 39 of 39

Thread: AV Arcade 5.7.1 released

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1

    Default

    hi ... how can i resolve this error?
    Unknown column 'new_pms' in 'field list'

  2. #22
    License owner
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Chandigarh, India
    Posts
    48

    Default

    hi pipogeo
    you should run the install
    yourdomain.com/install - select correct version to upgrade from.
    remember to remove the install folder from server after completing.
    My personal blog: www.vinodrawat.com
    Console Players, Gaming Console portal want to sell
    Play Games Online with Games Wala

    Shared & Reseller Web Hosting Web Hosting Transfer Promo save 25%, reliable server

  3. #23
    License owner
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    35

    Default

    Quote Originally Posted by Andy View Post
    AV Arcade 5.7.1 is out now to fix some bugs that appeared in version 5.7:

    [/LIST]
    You can download the full version in the customer area as normal or download a zip with only the changed files here: http://drop.avscripts.net/5OB8
    OK I'm running AV Arcade Pro 5.1.2 and tryed the update and it didn't work. My version must be to old? If I run the "Full Version will I loose all my members and games? Or is there an upgrade for me?
    Lon

  4. #24
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

    Default

    That upgrade is only for version 5.7

    If you want to upgrade from 5.1 you can keep all your games, users, settings etc but your old templates wont work and you'll lose any mods you made to the script. You can download it from the customer area (full version, upgrade instructions inside).

  5. #25
    License owner
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    35

    Default

    OK I have added some mods so I'll update and go from there. Mine works but my thinking that the new 5.7 will be better.
    Thanks
    I'll now have to look at the newer mods.

    Lon

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    1

    Default

    Hi,

    after update I have SOMETIMES (O.o) error issues, when I try to manage games or to use feeds:

    "
    Forbidden

    You don't have permission to access /admin/includes/manage_games_ajax.php on this server.
    "

    Thank you.
    Last edited by mrDN; 11-15-2012 at 12:03 AM.

  7. #27
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

    Default

    Sounds like a permissions issue with your server. You need to link your license to your forum account for support: http://www.link.avscripts.net

  8. #28
    License owner
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    8

    Default

    hi there i am new to the av script i bought and the installation went quite well but i am having a big problem here none of my link are working and i have put a game on my site when i click the game i get an error, when i click on categories i get an error when i click on submit game i get an error not sure what is going on please help my site is http://avgames.comuf.com

  9. #29
    License owner
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Romania
    Posts
    51

    Default

    Quote Originally Posted by gdulli View Post
    hi there i am new to the av script i bought and the installation went quite well but i am having a big problem here none of my link are working and i have put a game on my site when i click the game i get an error, when i click on categories i get an error when i click on submit game i get an error not sure what is going on please help my site is http://avgames.comuf.com
    I entered in your site. And I could play the game. I went and submision and gave me no error. Nor to category gave me no error. From my point of view everything is ok

  10. #30
    License owner
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    California USA
    Posts
    381

    Default

    Andy I am running v.5.6.4 will the update permit me to use the templates I have? I did so much work on some of them I would hate to loose it...

  11. #31
    License owner
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    14

    Default

    Ooop,s just realised I'm still running 5.6.3
    If I only replace the updated files in this version will it still work or would it be best to use the installer? Or go through the last 2 updates and update each set of files?

  12. #32
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

    Default

    You need to use the installer. Also included is instructions on how to update templates from 5.6 > 5.7. It's only a few changes if you don't plan to use the forums add-on.

  13. #33
    License owner
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    14

    Default

    thanks Andy,
    I kinda hoped that wouldn't be the case as I'm concerned I'll screw it up but I'll give it a crack tonight.
    I think I'm using one of the default templates, I'll look into it before I go ahead anyway.
    I think the forums add on is awesome! I will be implementing it in the future but currently with just a very small site there probably isn't a lot of point.

    Updating the script will probably force me to get myself sorted and install some of the mods that I've been procrastinating with too. Hopefully all goes well.
    If not then there's always backups right

  14. #34
    License owner
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    NY
    Posts
    34

    Default

    this is for the newest upgrade 5.7

    have a question on bann or not bann ?
    which tick or toggle should i place to NOT bann the green check mark or the red circle with minus symbol in it i am a bit confused

    thanks

    dan or user8799
    play free games 24/7
    http://www.thegamespot.net

  15. #35
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

    Default

    A user is not banned if you see the green tick icon.

  16. #36

    Default

    I need someone to fix my website.
    My website is running AV Arcade Pro 5.3.3.
    I need to upgrade it to the latest version. 5.7.1

    If you are 100% sure you can do it, please let me know and send me the PRICE.
    ...
    Visit my arcade game site Jogos Gratis


    My MODs:

  17. #37
    License owner
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    NY
    Posts
    34

    Default

    ok thanks for the help

    dan aka user8799
    play free games 24/7
    http://www.thegamespot.net

  18. #38
    License owner
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    14

    Default

    Quote Originally Posted by arcadeforever View Post
    I need someone to fix my website.
    My website is running AV Arcade Pro 5.3.3.
    I need to upgrade it to the latest version. 5.7.1

    If you are 100% sure you can do it, please let me know and send me the PRICE.
    Shouldn't take much, I managed simple as, if you're using a default template or willing to use one of the defaults from 5.7.x
    If you have a custom design you'll need a bit more help.
    I'd suggest posting over in http://forum.avscripts.net/forumdisp...Arcade-Support or http://forum.avscripts.net/forumdisplay.php?32-Requests to get a better response, or if you want to pay Andy to do it then maybe a PM or use contact form on the website.

  19. #39

    Default file sharing app for pc

    what an amazing post admin thanks for this.
    file sharing app for pc
    mobdro app
    vidmate app
    tubemate pc download
    bigo app

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •