Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 56 of 56

Thread: AV Arcade 5.7 released

  1. #41

    Default

    Yes...I thought the same...maybe I'm blind but can't see it
    Saloonofgames.com - Free online games

  2. #42
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

    Default

    Yeah I went and forgot to add the setting in the admin panel, I'll make sure to update it.

  3. #43

    Default

    OK, np Andy!
    But the other thing - after receiving points the points won't update without refreshing...it shows NaN
    Saloonofgames.com - Free online games

  4. #44
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

  5. #45

  6. #46
    License owner
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Winterthur
    Posts
    22

    Default

    Where i can find this update?
    http://www.avscripts.net/store/customers i cant find this update.

    Thanks for your help.

  7. #47
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

    Default

    What do you see when you log in? Nothing at all? Just previous versions?

  8. #48
    License owner
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Winterthur
    Posts
    22

    Default

    nothing at all...

    No versions.

    15-10-2012 17-01-51.jpg

  9. #49
    License owner
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Winterthur
    Posts
    22

    Default

    I've found it. sorry my mistake... thanks anyway

  10. #50
    License owner
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3

    Default

    I have a question, all previously AvArcade V.5 templates are compatible with this new version?

  11. #51
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

    Default

    They will need minor updates for core AV Arcade functionality and larger updated if you want them to support the forums add-on. There's a guide included.

  12. #52
    License owner
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Winterthur
    Posts
    22

    Default

    Thanks for this great update and for the forum plugin... realy great...

    One Question i have...
    When I search for a Game, I will just 2 Results displayed per Page.

    how and where can I customize this.

    when i logged in admin area i can't show the users tabelle. it always loads.

  13. #53
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

    Default

    For the search, open includes/misc/search.php and remove this from line 2:

    Code:
    $template['games_per_page'] = 2;
    For the user's section issue, try clearing your cache to see if that helps.

  14. #54
    License owner
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Winterthur
    Posts
    22

    Default

    thank you...
    Search issue fixed.

    cache clearing helps...

  15. #55
    License owner
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2

    Default

    Bro i have erros on my script after update

    i have problem to install mochi games from mochi catalog

    this is my error on update feed


    Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Couldn't resolve host name in /home/cliquech/public_html/admin/feeds/mochi/download_mochi_feed.php on line 14

    Warning: file_get_contents(http://catalog.mochimedia.com/feeds/...son&limit=1000) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed in /home/cliquech/public_html/admin/feeds/mochi/download_mochi_feed.php on line 14
    Downloading feed via file_get_contents...


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/cliquech/public_html/admin/feeds/mochi/download_mochi_feed.php on line 22
    0 games added to database



    and i have this too

    on reports


    Warning: include(../avforums/forum_core.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cliquech/public_html/admin/pages/manage_reports.php on line 2

    Warning: include(../avforums/forum_core.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cliquech/public_html/admin/pages/manage_reports.php on line 2

    Warning: include() [function.include]: Failed opening '../avforums/forum_core.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cliquech/public_html/admin/pages/manage_reports.php on line 2

  16. #56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •