Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 58 of 58

Thread: AV Arcade 5.6.1 released

  1. #41
    License owner
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    24

    Default

    when I login via facebook, the login menu is broken, logout button is hidden http://www.mariogameskids.com/
    Do you love playing mario games online? It is free game for kids and it's a Funny Game where you can play Mario Games.If you don't like, you can play Cars racing games or go to find out health benefits of honey and benefits of fishoil

  2. #42
    License owner
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Thailand, Ubon Ratchatani
    Posts
    17

    Default

    This version, Have you change the language files?

  3. #43
    License owner
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    233

    Default

    Same here. This seams to be an ongoing bug.
    Also if you get a lot of traffic, say 500+ users on site at the same time, it pulls the site down to a snails pace

  4. #44
    License owner
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    74

    Default

    could anyone help me
    http://forum.avscripts.net/showthrea...ll=1#post63612

    please check my site : http://kutagames.com
    try to logging with your facebook account.

  5. #45

    Default

    Quick question - how many people who have issues have a like button on the page as well ?
    I used the like button iframe code and I see in facebook developers that they no longer support the iframe like button.

    I will do tests in the next few days and give feedback at each point of updates what happens on my site

  6. #46
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

    Default

    Am working on fixing Facebook, seems Facebook has made further changes today breaking FB Connect for a number of people (not just AV Arcade users) and causing the button to disappear.

    http://developers.facebook.com/bugs/386085844776949

    I would advise 5.6.1 users to turn off Facebook connect until it's all fixed and a probable 5.6.2 release.

  7. #47
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

    Default

    Okay, hopeful fix this time. Unzip and upload the attached file to the includes folder.
    Attached Files Attached Files

  8. #48
    License owner
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Canada
    Posts
    1,168

    Default

    that seems to have fixed the issue on my site with the Logout button not appearing. I will report if there are any issues i might find cropping up

  9. #49
    License owner
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    N.Y.- U.S.A.
    Posts
    249

    Default

    That seems to have fixed the issues with the constant reloading and people can now log-in with FB connect.

    Thank you Andy for this fix .

  10. #50

    Default

    Here my site was also fixed.

  11. #51
    License owner
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    74

    Default

    i was extract the update. but i'm still can't connect with my facebook account in my site.
    check my site here : http://kutagames.com

  12. #52
    License owner
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    N.Y.- U.S.A.
    Posts
    249

    Default

    Quote Originally Posted by flameblue59 View Post
    i was extract the update. but i'm still can't connect with my facebook account in my site.
    check my site here : http://kutagames.com
    I don't even see where on your site that you even have FB connect enabled. Did you enable it in the admin panel?

  13. #53
    License owner
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    74

    Default

    Quote Originally Posted by WhyMe View Post
    I don't even see where on your site that you even have FB connect enabled. Did you enable it in the admin panel?
    i wasn't enable it. cause like as Andy said
    I would advise 5.6.1 users to turn off Facebook connect until it's all fixed and a probable 5.6.2 release.
    so i turn off it. cause i was update the file like as Andy said, but it's still doesn't working.

  14. #54
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

    Default

    Unless your site is constantly reloading, enable it so we can have a look at what's broken about it. It's likely because you've added the facebook like box or the wibya bar thingy.

  15. #55

    Default

    Hi Andy

    I use 5.6.2.

    I'm still getting a problem with Facebook connect. In my case, it doesn't show. The moment FB connect is placed on the page, the login and register links also disappear. They actually move about 94px down which is the height of a SPAN element set inside the FB tag. I tried figuring it out but failed every single time. Perhaps you could take a look at this please?

    I've setup a dummy website to play around with changes. It is hosted at http://jvay.com (If you need FTP or admin access, just ask.)

    Cheers.
    New Facebook App - GGames.co on Facebook | Check out my arcade and exchange links - GGames.co | Also try the Arcade Banner Exchange

  16. #56
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    8,679

    Default

    For me the register/login links are fine on your site in both Firefox & Chrome, what browser are you using?

    http://drop.avscripts.net/5rG0

  17. #57

    Default

    Thanks for checking it out. I've tested in Opera, Chrome, IE and Firefox - and nothing works on my PC. I'll continue hacking around and test on another machine to make sure.
    New Facebook App - GGames.co on Facebook | Check out my arcade and exchange links - GGames.co | Also try the Arcade Banner Exchange

  18. #58

    Default

    what an amazing post admin thanks for this.
    file sharing app for pc
    mobdro app
    vidmate app
    tubemate pc download
    bigo app
    asdif kosdjdhf lasdkjflsdf

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •