PDA

View Full Version : AV Arcade 5.5.1 released



Andy
02-20-2012, 03:23 PM
AV Arcade 5.5.1 contains a bunch of fixes for the recent 5.5 update:




If a tag doesn't exist display not found error rather than random games
Other tag page fixes
When link exchange is turned off, don't display the link in the links module
Stop non-updated templates just displaying a blank page after login
Stopped users registering with non-allowable characters using Facebook Connect
Fixed not being able to add links via the admin panel
Fixed the formatting of the RSS feeds so they play nicer with some feed readers
Fixed edit game links not showing in some places on the front-end
Fixed all known causes of PHP notice's (requires the whole admin and includes folders to be uploaded, not critical)

Customer area link: http://www.avscripts.net/store/customers

Thanks for your continued support!

mokshalstudios
02-20-2012, 03:42 PM
Great!

I'll update soon, you should make a feature where we can control the link exchange settings. For example, right now the anchor given is the title of the site, you should make a feature where we can select a few different anchors that will be randomly given.

The UNiQue
02-20-2012, 04:34 PM
Updated :)

Thank you Andy

+Purchased A New license :D (New game site coming soon)

Szise
02-20-2012, 04:45 PM
For me still missing the "-" sign for old tags formed from 2 words, example: Scooby Doo , before 5.5 was /tag/Scooby-Doo , now is /tag/Scooby Doo (nothing found because the "-" is missing).

SlyJesse
02-20-2012, 04:47 PM
Good to see :)

Andy
02-20-2012, 05:17 PM
Szise - Is that just on the tag cloud? Have you re-saved a game that has tags to regenerate it?

Szise
02-20-2012, 05:48 PM
Yes, only on the tag cloud, on the game page is working correctly if I click the tag link.
Yes, I resaved a game but "-" still missing.

hemato
02-20-2012, 06:32 PM
Sorry, we couldn't find anything at the url you entered. The page may have been previously existed but is no longer active.

Andy
02-20-2012, 06:35 PM
Okay, I didn't add it in the list of updated files but uploading admin/includes/tagcloud_gen.php, resaving a game with tags should fix it.

Rinoa
02-20-2012, 06:41 PM
Ty for update. But why my tags doesnt show??? pelad.net

hemato
02-20-2012, 06:42 PM
Okay, I didn't add it in the list of updated files but uploading admin/includes/tagcloud_gen.php, resaving a game with tags should fix it.

ı speak english very bad
ım speak türkish
I do not understand you

hemato
02-20-2012, 06:48 PM
Okay, I didn't add it in the list of updated files but uploading admin/includes/tagcloud_gen.php, resaving a game with tags should fix it.

score games (http://www.games-h.com/tag/score-games)

fix it thanks.

mikestar20
02-20-2012, 08:25 PM
Can someone please explain these two updates -
*When link exchange is turned off, don't display the link in the links module
*Fixed edit game links not showing in some places on the front-end

Also as Szise mentioned about missing "-" sign on games url, that would mean that I have to change all the existing url's with "-" sign where-ever I submitted links(banner exchange etc) ?
Thanks

Szise
02-20-2012, 08:29 PM
Okay, I didn't add it in the list of updated files but uploading admin/includes/tagcloud_gen.php, resaving a game with tags should fix it.
True, it's working now

Xowi
02-22-2012, 03:19 AM
Great job Andy, any template changes that need to be addressed?

todirisca
02-22-2012, 03:24 AM
Being first time when i make an update i have few questions.
1.From where do I download the updates?
2.How do i install them?

Bad Wolf
02-22-2012, 03:27 AM
Being first time when i make an update i have few questions.
1.From where do I download the updates?
2.How do i install them?

Get the updated file in your download section at the AV Store. Then follow the instructions in the README file. They are quite simple to follow.

todirisca
02-22-2012, 03:30 AM
Get the updated file in your download section at the AV Store. Then follow the instructions in the README file. They are quite simple to follow.

Yep got it.Thank you.

Andy
02-22-2012, 10:57 AM
Great job Andy, any template changes that need to be addressed?
Nope, no template changes.

0scar
02-29-2012, 01:02 AM
Hello Andy

My sugestion to next update: Please add points for getting highscore in Points Setup. And another sugestion: users can get ranks for getting points. For example: 1-10 points - Private; 11-50 points - Corporal; 51-100 - Sergeant etc. It could be fun and challenging.

guinatal
02-29-2012, 07:32 PM
Everything is perfect!
A search system users would be nice to be able to find your friend and add it.

When there is a big update, I always end up missing something changed on my site because I have not only modified the template, I also modified several files in "includes", and others ... It is possible when there is an update, say only the files that were updated? I know this may be a little tricky, but would facilitate a lot!

Bad Wolf
02-29-2012, 08:23 PM
That would be to file that says "Updated Files" in your download :)

ArcadeArena
03-01-2012, 07:14 PM
Thank for the update :rolleyes:

kylegamer
03-05-2012, 01:41 PM
Andy .. i updated from 5.4.6 to 5.5.1 as the guide said .. but i think somthing is wrong with the way the site looks ...have a look please cause somthing seems wrong with the hightek template display http://www.kemogames.com/ .... also i can't ban users although i click on the icon for that .... the back end display have glitch too .. the icons is have hidden .. i can send you admin account if you need to take a look

Andy
03-05-2012, 02:09 PM
Your front-end is looking fine to me. It's likely most of your issues can be fixed by clearing your browser cache.

myplayinggame
03-05-2012, 05:40 PM
Okay, I didn't add it in the list of updated files but uploading admin/includes/tagcloud_gen.php, resaving a game with tags should fix it.

Hi Andy,
I updated admin/includes/tagcloud_gen.php but It missing "-" at tag cloud link. My site: myplayinggame.com

Andy
03-05-2012, 06:15 PM
Did you resave a game that has tags?

myplayinggame
03-06-2012, 03:32 AM
Thanks Andy, it's worked. But when I add a new game have some tags, it doesn't appear in tag cloud?

kylegamer
03-06-2012, 08:26 AM
Your front-end is looking fine to me. It's likely most of your issues can be fixed by clearing your browser cache.

ok what about that i can't ban users from backend although i click the icon for it but nothing happens?

Andy
03-06-2012, 12:43 PM
If you send your admin details I'll have a look

mrplayinggame - For a tag to appear at least two games must share the tag

The One
03-07-2012, 03:34 PM
I've updated to latest version and I noticed that if I view my profile, It shows all games I've submitted which is over 12,000 of them and it tries to load them all at once so I'd suggest some sort of pagination for this in a future version.

I altered it to only show my latest 35 submission. Its not a major issue on my part. But thought its worth an mention.

Andy
03-08-2012, 01:38 PM
Will likely add that for 5.6, I added it to WSS in the new version.

ahtozz
03-11-2012, 08:41 AM
its seems that this bug fix "Fixed not being able to add links via the admin panel" doesn't work - I still cant add links via admin

Andy
03-11-2012, 02:58 PM
You may need to clear your browser cache.

Bad Wolf
03-11-2012, 03:44 PM
its seems that this bug fix "Fixed not being able to add links via the admin panel" doesn't work - I still cant add links via admin

Yea Im afraid the same has happened for me. I can only add links thru the front end at this time

Irvin
03-11-2012, 04:44 PM
My setting page is not working. For example when i update my website title and click on save it doesn't save my settings. How can i fix this problem? :(

Thanks In Advanced :)

Wittgenstein
03-11-2012, 05:59 PM
We need something to stop the spam bots from registering easily.

ahtozz
03-12-2012, 07:29 AM
use reCaptcha

Szise
03-12-2012, 12:47 PM
Something to delete inactive users in last year for example

kylegamer
03-14-2012, 06:29 PM
If you send your admin details I'll have a look

ok i sent you the data

mikestar20
03-17-2012, 05:44 AM
Yea Im afraid the same has happened for me. I can only add links thru the front end at this time

I added many links from admin panel. We just need to enter the submitter ID while submitting. I'm still on 5.5 thinking to upgrade soon, worried about any changes that would happen to my template and av files. This would be my first upgrade.

donotsecret
03-26-2012, 08:12 AM
Hi, how do I upgrade AVA from 5.4.6 to 5.5.1?

I tried to install 5.5.1 over 5.4.6 was a mistake -

AV Arcade: New install
Error on sql 3: Table 'ava_cats' already exists

Andy
03-27-2012, 05:05 PM
In the installer you have a choice of what to click. Don't click 'new install' click 'Upgrade from v5.4'.