PDA

View Full Version : AV Arcade Pro 5.3.3 released



Andy
02-01-2011, 02:53 PM
A new bugfix release today: AV Arcade 5.3.3


Playtomic game descriptions fixed
Report news comments fixed
Stopped Facebook connect refreshing the page after 20 minutes
Updated the RSS dates again to make them fully valid

Available on the customer area as usual: www.avscripts.net/store/customers/

demo
02-01-2011, 03:06 PM
good job ...

barytone
02-01-2011, 03:16 PM
Great job! How did you managed to fix the facebook issue?

bubba42
02-01-2011, 03:30 PM
Very nice, looks like I got some work to do. Thank you much!

Andy
02-01-2011, 03:41 PM
Great job! How did you managed to fix the facebook issue?

It was an intentional thing in their javascript API so I removed it. Hopefully without any side-effects.

barytone
02-01-2011, 05:06 PM
Tested and the problem seems to be fix. However, I'm having a problem connecting with facebook in IE7 (not tested on IE8 and 9). After entering my fb email and password, I click connect and the box stays white (empty) and nothing happens. Could other people try that in IE7 to see if they are getting this problem? Thanks!

I think that the problem was happening before I update the files too.

NetPotion
02-02-2011, 05:03 AM
I'm just wondering if I have to update to 5.3.2 before updating to 5.3.3?

wayne
02-02-2011, 05:43 PM
Hello all,

My name is Wayne and I recently purchased AVArcade to use on my upcoming game site WaynesArcade.com (http://waynesarcade.com).
Great script by the way. My site is unfinished and has kind of ugly layout., please excuse the mess.

The reason for my post today is as follows...

When I purchased the script, less than a week ago it was version 5.3.2.
Facebook login worked at this point.
Yesterday I upgraded to 5.3.3
I didn't immediately notice any problems and I checked the three major browsers after the upgrade.

Today when I began to work on my site I noticed some issues.
In ie(8) when you go to my site you get a file download bar at the top of ie as it does when a file tries to auto-download. If you agree to download the file it downloads xd_proxy.css from http://static.ak.fbcdn.net/
The content of this is...

.app_content_51546247891 a.uiLinkSubtle { display: none; }
.app_content_51546247891 a.UIImageBlock_ICON_Image { display: none; }


#bootloader_Zvucx { height: 42px; }

Then if you try to login via facebook the login popup appears normally however when you try to login it loads the same file again, does not login and the login popup just stays put.

In firefox you don't get a file download however if you try to login via facebook it will on first attemp open the login popup normally then after you enter the details it returns the contents of the xd_proxy.css file in the login window and does not log you in. After that point if you close that and try to login again it just shows the content of xd_proxy.css in the login popup.

I checked this on several computers. I noticed the issues did dissapear for a brief time for about ten minutes. This leads me to believe that it is a facebook related issue? Maybe I coded something wrong??? I did what the upgrade said exactly.

Is anyone else having this issue?

Thanks in advance for your time,

Wayne

Andy
02-02-2011, 06:21 PM
That's rather strange. Could you link us to your site?

wayne
02-02-2011, 06:41 PM
That's rather strange. Could you link us to your site?

Yes sir I figured you would ask that, I put the link in the original post and here it is again, www.waynesarcade.com
Thanks for your time.

bubba42
02-02-2011, 06:46 PM
This is a facebook issue, I just tried to login my local papers website with their facebook connect, getting a weird response in popup. Also does this on my site as well.

wayne
02-02-2011, 07:40 PM
Seems to be working correctly at the moment, got to be a facebook issue. I went on for at least three hours earlier or I wouldn't have got nervious and posted about.
Thanks taking the time to look into it though.

av0
02-02-2011, 07:43 PM
Hi,

We are using this script for over 3 years. Our version is too old. So we will upgrade it. But i just wanted to know that the new version is support database cache setting feature? Thanks.

Andy
02-02-2011, 08:31 PM
It's not got sql caching but it's something I'll be looking at for the next feature update.

@wayne - Completely missed your link in the original post, sorry. So is it back to normal now?

mayagames
02-03-2011, 07:41 AM
Thanks! :)

toluca
02-04-2011, 03:27 PM
great, thanks

GoldfishGames.co.uk
02-05-2011, 11:40 PM
Hi Andy, any plans to put 'free online games.com' games feeds into the system? http://freegamesforyourwebsite.com/feeds.php

iMage
02-06-2011, 03:51 PM
thanks for another great update Andy. Still having some issues with the fgd feed,but i think it could be me lol.. unless others are having similar issues

goldenpc
02-09-2011, 08:29 PM
Good job
Thanks.

Sethenor
02-17-2011, 05:51 PM
Good update thanks Andy

jaideejung007
02-27-2011, 04:44 AM
i waiting for the your License to translate team..?

plss....

SlyJesse
03-03-2011, 05:16 AM
keep up the great updates.

Mendim
04-15-2011, 02:29 PM
New style of red theme is broken in google chrome browser,pls check my site www.lujeluje.com

babegamer
06-02-2011, 01:50 AM
If I use 5.3.1, just need to replace some files??

livcigar
06-02-2011, 11:40 PM
If I use 5.3.1, just need to replace some files??

Read the readme