PDA

View Full Version : Switching Servers?



beavisthecat
07-16-2010, 04:30 PM
I recently purchased an Avarcade Pro site from someone and am trying to transfer it to my server. Can anyone help? I can't get the site to perform properly. Thanks!

CyrusKafaiWu
07-16-2010, 05:04 PM
back up the database and transfer the files. then, import the queries in a new database and then edit config.php to that new database.

Andy
07-16-2010, 06:28 PM
If you're using the same url as before, but on another server the transfer should be as easy as

1. Upload all the files from the old server
2. Export the database from the old server, import into new server database
3. Edit config.php with your new database details