PDA

View Full Version : How do you install on a godaddy domain ?



TeeHeeTroll
07-16-2015, 11:48 PM
How do you install on a godaddy domain ?

Andy
07-17-2015, 10:53 AM
Hi, please link your license for support: http://www.link.avscripts.net/

If there is a particular part of the readme you need help with, let me know.

TeeHeeTroll
07-31-2015, 04:07 AM
I did it where is the readme?

Andy
08-03-2015, 05:51 PM
The readme is included within the zip file or you can follow the guide here: http://www.wiki.avscripts.net/wiki/Installing_AVCMS