Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 47

Thread: AV Arcade Pro 5.4.2 released

  1. #1
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    6,826

    Default AV Arcade Pro 5.4.2 released

    More fixes!

    Fixed downloading Kongregate games
    Fixed mochi autopost (really this time)
    Fixed numbers being appended to urls when unnecessary
    Fixed highscores in user profiles
    Fixed homepage order
    http://www.avscripts.net/store/customers

  2. #2
    License owner
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia
    Posts
    1,173

    Default

    And i just updated to 5.4.1 a minute ago, Lol. Keep the good work going with teh updates

  3. #3

  4. #4
    License owner
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    longboat key, fl.
    Posts
    16

    Default

    Great job
    Thanks for the support.

  5. #5
    License owner
    Join Date
    May 2011
    Posts
    73

    Default

    how would I go about updating? Do I need to delete all my folders or maybe just override them?
    AV Arcade Templates
    Check back for more premium AV Arcade Templates!

  6. #6
    License owner
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    43

    Default

    works great!

  7. #7
    License owner
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    France
    Posts
    19

    Default

    Nice fixed updates thx you

  8. #8
    License owner
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    On planet Earth
    Posts
    60

    Default

    updated
    all fixes working good

  9. #9
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    6,826

    Default

    Quote Originally Posted by xtremeordeal View Post
    how would I go about updating? Do I need to delete all my folders or maybe just override them?
    Just overwrite/merge folders.

  10. #10
    License owner
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Canada
    Posts
    1,016

    Default

    well the kongregate feed is working for me now,i checked the new seo urls tho,and all game links now result in a 404 now,not just the ones with spaces in teh titles, i guess im stuck with the old urls

  11. #11

    Default

    Great job!

  12. #12
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    6,826

    Default

    iMage - Did you try what pippen suggested here: http://www.forum.avscripts.net/showp...77&postcount=7

  13. #13
    License owner
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    209

    Default

    I have the same issue as iMage

  14. #14
    License owner
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Canada
    Posts
    1,016

    Default

    Kongregate feed when pushing the game to my site still results in the same thing,no image,swf or any other info is actually pushed to site even though the game is playable via the admin panel now... i have not tried tht link u posted yet but will

    tested 'fix' in tht url and it doesnt work either

  15. #15
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    6,826

    Default

    You may need to clear the cache to force the updated javascript to load for kongregate.

  16. #16
    License owner
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    209

    Default

    Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/daftdoga/public_html/admin/includes/manage_games_ajax.php on line 44

    i still get the above after update when clicking the games in admin

    also still getting 404 when i click any game

    Cache cleared same result

    Thanks for support though Andy.
    Last edited by docster619; 06-13-2011 at 09:08 PM.

  17. #17
    License owner
    Join Date
    May 2011
    Posts
    73

    Default

    i get this error on the right side of my page above newest games.

    Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/content/29/7422729/html/includes/core.php on line 181
    AV Arcade Templates
    Check back for more premium AV Arcade Templates!

  18. #18
    License owner
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia
    Posts
    1,173

    Default

    Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/towerdef/public_html/admin/includes/manage_games_ajax.php on line 44
    I get the following error clicking: Game Page > Edit Game Button > Dimensions (Auto).

    Don't get the error if i go: Admin Page > Games > Edit Image> Dimensions (Auto).

    Grabs are working fine though

  19. #19
    AV Scripts Founder
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    6,826

    Default

    @xtreme - It suggests you have a game that doesn't have a category assigned. Find the game (must be one of the newest) and assign a category.

    Foxy - Yep, that's a bug. Will fix in the next release.

    Docster - You probably need to clear your cache

  20. #20
    License owner
    Join Date
    May 2011
    Posts
    73

    Default

    thanks Andy your support is great!
    AV Arcade Templates
    Check back for more premium AV Arcade Templates!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •